top of page

OM

Brett utbud av antikvariska böcker i Kalmar

Om antikvariatet
Vi på Kalmar Antikvariat tillhandahåller antikvariska och begagnade böcker. Vi finns i en vacker träbyggnad från 1700-talet i Kullzènska gården mitt på Kvarnholmen i Kalmar. Namnet har den fått från syskonparet Kullzén som under många år på 1900-talet hade antikvariat och pappershandel i bottenvåningen och bostad på övervåning. Idag delar antikvariatet plats med caférörelse samt antikaffär. Antikvariatet drivs sedan 1994 av samma ägare.

Utbudet är brett, precis som hos de flesta landsortsantikvariat. Naturligtvis har böcker om Kalmar och Öland en given plats, konst och historia tillhör de större avdelningarna men de flesta ämnen finns representerade. Det finns allt från ganska nytrycka alster till antika, det finns något att hitta för alla bokintresserade - både som barn och vuxen. 

Kalmar Antikvariat säljer också böcker på nätet genom Bokbörsen. Dessa böcker finns på separat lager. Givetvis kan den som önskar beställa och hämta direkt i butik. Det går också bra att få se böckerna innan köp.

Vi köper både större partier eller bättre enstaka böcker. Gäller det större samlingar så hämtar vi på plats utan avgifter.

Vid sidan av böcker så säljer vi i någon omfattning även konst, vykort, vinylskivor och antikviteter.

Välkommen

OM

Information om oss och vårt utbud

KÖPER/SÄLJER

Från små till stora beställningar - för alla åldrar.

BLOGG

Nyheter och information från Kalmar Antikvariat!

bottom of page